Over ons

Docente

An Ceunen

Ik ben An en zag het daglicht op 7 mei 1976. Ik ben getrouwd, mama van 2 schatten van kinderen en samen wonen wij in Tongeren.
Ik ben werkzaam in de sociale sector en werk met jongeren die het net iets moeilijker hebben om zichzelf te handhaven op deze wereld. Dit werk doe ik ondertussen al meer dan 15 jaar. Het werken met deze jongeren zorgde ervoor dat ik een 15-tal jaar geleden startte met mijn eigen zoektocht naar het ware doel van het leven.
Aanvankelijk volgde ik een opleiding evolutiepsychologie en vond dankzij deze opleiding de richting die ik uit wilde gaan.
Zo kwam ik terecht bij hathayoga en voelde mij er onmiddellijk thuis komen. Sedertdien maakt yoga een vast deel uit van mijn leven, het is voor mij de manier om innerlijk op zoek te gaan naar wie ik “werkelijk” ben. Ik vond meer rust, stabiliteit, openheid, vertrouwen in mezelf en in het leven.
Gedurende enkele jaren ging ik gewoon wekelijks naar de les om daarna de grote sprong te wagen en ik startte met de opleiding tot yogadocente aan het vormingsinstituut onder leiding van Paula en Hade De Nève.

Ik wil heel graag mijn kennis en mijn ervaringen met yoga delen met anderen en daarom nodig ik jullie dan ook van harte uit om deel te nemen aan mijn lessen en moge ieder zowel lichamelijk als mentaal evenwicht in zichzelf vinden